NYÁRI TÁBOROK

Köszönjük a támogatást!

Sikeres volt a kampányunk, Veletek együtt jött össze a táborra szánt összeg! Köszönjük a jougyekert.hu-nak és minden támogatónknak!

A célösszeg 280.000,- forint volt, melyre végül 425.000,- forint érkezett - melyet a videó elkészültekor még nem is sejtettük. Az összegből 22 gyermek, szüleik és nevelő szüleik táborozhattak egy hétig Sokorópátkán az önkormányzat és Czibulya Balázs polgármester úr hatalmas segítségével.

Kiket táboroztatunk?

Hátrányos helyzetű gyermekeket és családokat látunk vendégül nyaranta, vándortábor-jelleggel (eddig Nagykovácsiban, Szokolyán, a Balatonnál, ill. Budapesten elszállásolva).

A gyermekek és nevelőik Magyarország különböző területeiről, ill. Erdélyből (Székelyzsombor, Marosvásárhely) és Kárpátaljáról (Rahó) érkeznek. 

Nyári táboraink gondtalan nyaralást, felüdülést, vidám kalandokat kívánnak nyújtani a rászoruló gyermekeknek, családoknak. A tábor jellegét, programjait a résztvevőkre szabjuk, a fizikai és épített környezet lehetőségei szerint.

Foci, kirándulás, pancsolás, számháború, kertmozi, kézműveskedés, játékok és hasonló programok közepette zajlik a táborunk! :)

Jönnél velünk 2018-ban táboroztatni?

 tabor@voneszo.hu