Kisbuszra gyűjtünk

MENTORAUTÓ – Gyermekbarát intézményeket mentorálunk

Abban segítünk, amiben kérik és amit mi meg tudunk ebből valósítani. Most egy kisbuszra gyűjtünk, melyet addig bérelni vagyunk kénytelenek egy magasabb létszámú program esetén.

2019-ben is rengeteget fogunk utazni, utazásaink során legtöbbször kilenc önkéntessel utazunk. Pénteken összegyűlünk az egyik autópálya kivezetőjénél, és elindulunk rövidebb-hosszabb utakra. Alkalmaink létszáma indokolt, hiszen egyszerre tartunk a gyermekeknek foglalkozásokat (6-7 fő) és a nevelőknek szakmai napokat (2-3 fő).

Mi egy mobil szociális szolgálat vagyunk, így eszközök tekintetében laptopokra, internet kapcsolatra és egy olyan mozgó irodára van szükségünk, ami megbízhatóan elvisz minket “A” pontból “B” pontba.

Jövő évben ennyi kilómétert fogunk utazni

  • Digitális Falunap 7.000 km
  • Nőnap 2.000 km
  • Gyermekotthon beindítása 11.000 km
  • Táborok 3.500 km
  • Zsoboki szakmai napok 6.000 km
  • Családsegítés 5.500 km

Mit szeretnénk venni és mikor?

Adományokat és önkénteseket ritkán szállítunk egyszerre, így egy kisebb méretű kisbusz nekünk elegendő. A célüsszeg így 8.000.000,- forint, melyet több kapmányban szeretnénk összegyűjteni az év során.

Szeretnénk 2019. június 30-ig összegyűjteni a teljes összeget.

A leendő kisbusz oldalára felírjuk minden támogató nevét. Így, ha adományozol, akkor kérjük, hogy írd oda a nevedet is, ha utalsz, akkor a közlemény rovatot is figyelmesen töltsd ki.

A gyűjtés 2018. decemberében, a HVG-ben megjelent cikkünk után indul el. A likre kattintva tekinthető meg, hogy azóta milyen összegben érkeztek “kisbusz” néven a felajánlások.

Támogatom bankkártyával, vagy külföldről

Átutalással szeretnék segíteni

“VONESZO” Hátrányos Helyzetűeket Segítő Alapítvány
Unicredit: 10918001-00000084-50800003
közlemény: “MENTORAUTÓ”
Utalásod után, kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy szerepelhessen a neved a kisbusz oldalán!