#csináltassatokútlevelet

KÖSZÖNJÜK!

Kedves #egypólóegyotthonért kampányunk Támogatói!

Hosszú utat tettünk meg, együtt. Nyáron kiderült, hogy lehetőségünk van beindítani egy családtípusú gyermekotthont. Sokat tárgyaltunk Kárpátalján ez ügyben és végül kaptunk egy házat, melyet csak kicsit kell kipofozni. Nektek alig volt pár hét “felkészülési” időtök, de mégis hatalmas szívvel (zöld VONESZO szívvel) mellénk álltatok. Elképesztően fontos minden egyes adomány, ha ránézünk 90 ember adta össze, ez hatalmas csapatmunka volt.

Amit mi látunk, hogy legalább 90 ember van, vagytok nekünk, akik megértettétek, hogy mit szeretnénk és egyetértetek a céllal.

Hogy vagyunk most?

Valahogy úgy, ahogyan mondjuk egy bajnokságot nyert csapat szokott lenni. Ünneplünk és boldogok vagyunk, mert az álom mára valóság.

Mi jön ezután?

Veszünk egy jó nagy teljesítményű kazánt, szigetelünk és festünk. Mindenek előtt összegezzük a gyűjtés tapasztalatait, és folytatjuk annak kidolgozását, hogy hogyan lesz maga a felújítás és hogyan tudunk egy stratégiát kiépíteni a fenntarthatóságra. Ezek a háttérben zajló munkálatok természetesen ugyan úgy elkezdődtek nyáron. Egy szuper önkéntes jogász-közgazdász-szociális szakember-szervezetfejlesztő csapat dolgozik azon, hogy a megvalósítás gördülékeny és biztonságos lehessen.

Mi jut rólatok eszünkbe?

“Minden ember egy magában álló sziget, a szó valódi értelmében, és csak akkor emelhet hidakat más szigetek felé, ha akar és tud is mindenekelőtt önmaga lenni.” /Carl Rogers/

PÓLÓK!

Kedves támogatóink, a pólók kiküldése megkezdődik decemberben, de január 31 lesz a végső kiküldési határidő. Türelmeteket és megértéseteket köszönjük.
Hálásszívvel köszönjük! Még kell egy kis idő, ameddig mi is felfogjuk. A kampány ezennel hivatalosan is lezárult. Még egyszer a vége: 100%, az az 970.000,-forit.

Köszönjük!