Újra Rahón

Levente és lelkes csapata ismét Rahón szorgoskodott. Levente és Judit VONESZO-önkéntesek, akik vállalták azt a nemes feladatot, hogy évenkénti megjelenésünkből, minden évben egyszer elmennek a rahói családunkhoz, és közösen bevásárolnak. Mikor minden a helyére kerül, este a játék és a beszélgetés van a középpontban. Barátai, mentorai is vagyunk a családnak.

Levente Pécs környékén gyűjti az adományokat, most októberben 160.000,- forintot, melyeket ezúton is hálás szívvel köszönünk minden kedves névtelen adományozónak. Lehetőségünk nyílt így ismét tartós élelmiszereket, tisztítószereket, tüzelőanyagot és némi édességet venni a családnak.

Az útról beszéljenek a képek, a tevékenységről leírás itt található.

Kedves VONESZO! Nagy öröm számunkra rendszeres látogatásotok. Hálásan köszönjük a tartós élelmiszert és a tisztító szereket, tisztálkodási eszközöket. Nagylelkű adományotokkal jelentősen megkönnyítitek a gyermekotthon lakóinak mindennapjait. Köszönjük a magyar nyelvű hittankönyveket. Sajnos Rahón múlt év óta megszüntették a magyar nyelvű hitoktatást a Római Katolikus Plébánián, így nekünk kell gondoskodnunk gyermekünk anyanyelvi hitoktatásáról. Önzetlen segítségetek felbecsülhetetlen a gyermekotthon számára. Köszönünk szépen minden segítséget. Isten áldjon titeket, minden adományozót és önkéntest. Éva