Vivicitta 2019

Kedves Barátaink!

Még sokáig fogunk erről a négy hétről beszélni, ma beérett a sok munka, és futóink remekül szerepeltek.

Pongrácnak hála összeállt egy mindenre elszánt futó csapat, akik más versenyeken is szívesen indulnak majd együtt. Egy 11 éves srác, aki 42 perc alatt futja a 10 km-t összehozott ma egy Csapatot, és reményt adott a kisbuszunk megvételéhez. Ugyanis gyűjtése 200%-ra sikerült. KÖSZÖNJÜK PONRÁC!

Rebeka, aki félmaratont futott ma, rengeteget szervezett a nagyköveti munkája mellett. Online anyagokkal segítette munkánkat, háttérből szervezett, mint egy igazi motor. Munka, iskola, önkéntesség, magánélet mellett felkészült mára és olyan könnyedén futotta le a félmaratont, mintha bevásárolt volna aznap. KÖSZÖNJÜK RENInéni!

Zsóka, aki Rebihez hasonlóan szervezi és motiválja a futó csapatot, már reggel odaérkezett a szigetre és szokásos fellépésével azonnal jó hangulatot teremtett. Gondoskodott a futóinkról, hogy legyen pólójuk, időben megérkezzenek, és legyen mit enniük.

Fent említett három futónk nagykövetként készült erre a futásra. Gyűjtésük összesen 650.500,- forint lett végül. Pedig célösszegük összesen 500.000,- volt. Ezzel hatalmas lépést tettünk a VONESZO-kisbusz megvásárlása felé.

A Csapat, akik most nem követként vettek részt a futáson szintén óriási lelkesedéssel volt velünk, a képek önmagukért beszélnek.