Így dolgozunk

“CORE” projektünk

Velünk az intézményeknek és a családoknak kiszámíthatóbb lesz a jövő, szakmailag érettebbek lesznek a dolgozók és rengeteg élményhez juthatnak a gyermekek.

Gyermekek számára értelmes kikapcsolódást viszünk, míg a felnőttekkel szakemberek foglalkoznak kis csoportokban. Célunk, hogy a nevelők és a gyermekekkel fogolakozók tudjanak fejlődni, töltődni, éstudjanak adni a gyermekenek. Ugyanis ha a nevelők kapnak, akkor tudnak adni. Kipihent és szakmailag felkészült nevelőkre van szükség. Ők nevelik a jövő nemzedéket.

Jelenleg Erdélyben Zsobokon és Kárpátalján két helyen (Ráton és Rahón) dolgozunk állami gondozásban lévő gyerekekkel és a velük foglalkozó szakemberekkel, nevelőszülőkkel. Zsobokon egy 60 fős gyermekotthonba, Ráton egy 30 gyermeknek otthont nyújtó intézetbe (4 épületben 2-2 nevelőszülő nevel gyermekeket) és Rahón egy 10 gyermeket nevelő nevelőszülőpár házába járunk rendszeresen, hogy szakmai támogatást nyújtsunk, tehermentesítsünk, felmérjük a szükségleteket és megoldást találjunk azokra, amennyiben a mi kompetenciánk alá esnek.